Autentificare


Recuperare parola

Curs valutar

  • EUR 4.7776
  • USD 4.3172
  • HUF 0.014337
  • Ultima actualizare: 20 Nov (www.bnr.ro)

14 Sep, 2010Stiri telefoane / Septembrie, 2010

Dow Jones: Nokia este compania de tehnologie cea mai durabila din lume, din nou!

Nokia pentru a doua oara a ajuns pe primul loc in analiza de durabilitate realizata de Dow Jones si este inregistrata ca societatea de tehnologie cea mai durabila. Gigantul finlandez a castigat coroana de "Leader in Supersectorul Tehnologiei", facandu-l numarul unu in intregul sector de tehnologie la nivel mondial.

Analizele de durabilitate mentionate a lui Dow Jones sunt foarte cunoscute si bazate pe o analiza aprofundata a performantei economice, sociale si de mediu a intreprinderilor. Nokia a obtinut scoruri mari in toate acestea, mai ales (si mai precis), in domeniile de management al relatiilor cu clientii, managementul riscului, standardele pentru furnizori, politica de mediu si sistemul de management, practici de munca, atragerea de talente si dezvoltarea capitalului uman.

Comentand aceste stiri - Nokia VP executiv si director financiar, Timo Ihamuotila, a declarat: "Primul loc de a doua oara in intreaga industrie de tehnologie globala este o mare recunoastere a angajamentului continuu si puternic ai angajatii Nokia la practicile business durabile. Pentru noi, durabilitatea nu este o tendinta, ci modul nostru de a face afaceri. Ne pastram angajamentul fata de actiune si sa continue sa priveasca dincolo de operatiunile noastre de a valorifica puterea tehnologiei mobile pentru a rezolva problemele de mediu, sociale si economice.

PartyOradea

Party Oradea - poze, galerii si evenimente de party si concerte